Нов 8

Нов 8 " таблет за Irbis tz82 сензорен екран дигитайзер, смяна на панела на стъклена сензор Безплатна доставка

лв.12.87 лв.11.71
В наличност
p2066

    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
  • Тип На Екрана: Капацитивен Екран
  • търговска марка: HengChu
  • Номер На Модела: tz82
  • Съвместим Марка: За Ирбиса
  • Вид На Продукта: Touchpad Таблет
  • Размер На Екрана: 7~10 инча

  • Нов 8 " таблет за Irbis tz82 сензорен екран дигитайзер, смяна на панела на стъклена сензор Безплатна доставка

    Пакетът включва: 1 x сензорен екран

    Съвместима модел: за Irbis tz82

    Специално обявление: моля опитайте нормален, преди да инсталирате.

    Тъй като сензорният екран може да има различен свързващ кабел за същия модел. Моля, отворете екрана, за да се провери, е дали вашия кабел с картината. Различни производствени партиди. Номер на продукта и на логото може да не съответстват на изображение. Ние само гарантираме съвместимост на опаковката:

    Ние обикновено пакетираме нашите продукти противостатическими торби, торби мехур, кутии с добро качество. И ние обещаваме да ви тук, Ако го получите лошо поради лошо пакет, това ще бъде 100% от нашата отговорност, и ние ще се погрижим за това. И тъй като тя се оказа за нашата репонсибилиты, вие ще получите 100% парите обратно, или безплатна подмяна. Топъл съвет: тъй като Въздушна поща стълб Кит-ниска сигурност на производителност и дълго време за доставка.Ако вашият пакет се намира над 200usd или се нуждае от него, спешно, моля не избирайте SG post и China Post. Моля, свържете се с нас, ако мислите, че цената на доставка не е наред. Качество и гарантированность: първо, ние имаме дънната платка общо популярен мобилен телефон, и всичко подобно оборудване за изпитване, които трябва да изпитате и убеждаться че те са с добро качество, защото ние знаем, ако го получите лоши, то тогава ще ни проблем. Ние предлагаме гаранция за всички детайли, които продаваме. Дотогава, докато не бъде повредена или счупена вас, ние ще ви предложим безплатен обмен.

    Етикети: смяна на сензорен екран на таблет, таблет с докосване на екрана, сензорен таблет, Евтин таблет за подмяна на допир екран, Висок клас таблет с докосване на екрана, Китай сензорен таблет доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти