5шт Cree XT-E мощност 1W-5W Royal Blue 450NM-452NM XTE High Power LED Emitter Bulb с 20-миллиметровым звездна основание за отглеждане на растения 5шт Cree XT-E мощност 1W-5W Royal Blue 450NM-452NM XTE High Power LED Emitter Bulb с 20-миллиметровым звездна основание за отглеждане на растения

5шт Cree XT-E мощност 1W-5W Royal Blue 450NM-452NM XTE High Power LED Emitter Bulb с 20-миллиметровым звездна основание за отглеждане на растения

лв.13.91
В наличност
p6088

    Тегло На Опаковката: 0.08kg (0.18lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Тип На Блока: парче
  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • търговска марка: теопек
  • Номер На Модела: XT-E Royal Blue
  • Тип Елемент: Топка

  • 5шт Cree XT-E мощност 1W-5W Royal Blue 450NM-452NM XTE High Power LED Emitter Bulb с 20-миллиметровым звездна основание за отглеждане на растения

    Технически Параметри:

    Количество: 5шт

    Мощност: 1 W~5 W

    Името на модела: CREE XT-E

    Която Цвят: Кралско Синьо

    Дължина на вълната: 450-452NM

    Пропускное напрежение DC (VF): 2.9 V-3.6 Vdc

    Директен ток dc (ако има): 350ма~1500ма

    Максимален Импулс Напрежение: 3,8 В

    Максимален импулсен ток: 1700 mah

    Ъгъл на наблюдение Led: 120 градуса

    Диаметър: 20 мм

    Използването На: Осветление За Дома / Улица / Архитектура

    Успешното използване на светодиоди с висока мощност:

    Управление на топлината

    Прилагането с Led най-високата си мощност, трябва да издържи, адекватней и плоска кондукции топлина от първия момент полза. Това е много важно и необходимо, за да получите топлина от устройства, за да се осигури максимална светоотдачу, срок на експлоатация и ефективността.

    Управление на дискове

    Светодиодите трябва да се работи с постоянен ток в допълнение към препоръките на производителите. За да се осигури това, ви препоръчваме да се вземе с постоянно развиващите истински захранване защото резистори винаги фактор в применениях Сид най-високата мощност.

    Защита от ЕМС

    Светодиодите са чувствителни към въздействието на топлина и електрически заряд. Моля, избягвайте всякакъв вид къси съединения или електрически разряд до осветителю. Чипът може да бъде повредена или дори разрушена.

    Съхранение / ниво на JEDEC

    Температурата на съхранение трябва да е от -30 до + 80 " в суха атмосфера. След откриването на фланец чанта съдържание трябва да бъде бързо установено. След като завърши влажност може да извлечься чрез закалять Led в някои случаи. Допълнителна информация може да намерите в описания производители или на началната страница на производителя.

    Условия за запояване

    На всеки светодиод си има собствени условия за запояване, на които потребителят трябва да се обърне внимание. След като стартирани бессвинцовые лечение на bom от много standarts изневери. Информация за препоръчителната диета може да се намери по описания на производители или на началната страница на производителя.

    Пакетът Включва:

    5 x XT-E Royal Blue източник на замърсяване, монтирани на печатна платка с 20 мм

    Етикети: led емитер, cree xt-e, силата на вела царски Син, Евтините led емитер, Високо качество на cree xt-e, Китай мощност доведе царски син доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти